Срокове и доставка

Срокове и цени за доставка

Доставката на наличните стоки се извършва в срок от 1 до 4 работни дни. Стандартният срок за стоките в наличност е 1-2 работни дни.

Електронният магазин ще изчисли транспортните разходи, които ще бъдат фактурирани. При закупуване на повече от един продукт в една поръчка транспортните разходи се оптимизират спрямо общото тегло на поръчката.

При покупка на обща стойност над 150,00 лева с включен ДДС поемаме разход за доставката до офис на Спиди. При заявена доставка до офис на Еконт или до Ваш адрес доставката е за сметка на получател. В случай, че доставката е за сметка на получател, може да посочите предпочитания куриер.

Продукти, които не са в наличност са маркирани с „ПО ЗАЯВКА”. За всички тези продукти е определен срокът за доставката им на страницата с описанието на продукта. Тези поръчки се изпълняват в срок от 1 до 6 седмици. За точния срок на доставка на стоки, които не са в наличност, ще бъдете уведомени на посочения телефон или и-мейл за контакти.

При поръчка на стоки, които са маркирани с „ПО ЗАЯВКА” може да бъде изискано авансово плащане в размер на 50% от стойността им, плащаме по банков път. За целта ще получите документ “Проформа Фактура”.

За стоките, които са маркирани с „ПО ЗАЯВКА” и е указано съобщение „ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА” можете да потърсите данни за доставката им по електронна поща или като не позвъните.

Заявки можете да направите чрез електронен магазин (препоръчително с оглед избягване на грешки), по телефона или електронната поща.

Доставка на продуктите

Стоките се доставят от куриерска фирма на посочения от Вас адрес за доставка на територията на Република България. Използваната куриерска фирма по подразбиране е “Спиди”.

При поръчки, в които транспортните разходи се заплащат от клиента (за стойност до 149,99 лева с ДДС), можете да изберете сами превозвача (спедитора), като не информирате за това в полето за съобщения при поръчка.

При попълване на данни за фирма в поръчката ще бъде издадена данъчна фактура, която ще придружава стоката. Със стоките ще получите и гаранционна карта. Ако имате нужда от сертификат – декларация за съответствие, моля, посочете това в полето за допълнителна информация.