Сервиз

„Термоикономик” ЕООД е оторизиран сервизен партньор на Grundfos за помпи и помпено оборудване от 2004 г. Нашите сервизни специалисти участват ежегодно в няколко сервизни обучения в България, Германия, Унгария, Румъния и др.

Бизнес дейности

  • Гаранционно и извънгаранционно сервизиране на помпи и помпени системи Grundfos
  • Пуск в действие на помпени системи Grundfos
  • Тест на помпи Grundfos на Test Bed Data – стенд
  • Настройка на помпи и системи Grundfos с PC tool E-Products

„Термоикономик” ЕООД разполага с модерна сервизна база. Сервизното обслужване покрива всички продукти предлагани от фирмата: помпи за водоснабдяване и канализация, помпи за отопление и климатизация, индустрилани помпи, помпи и системи за пожарогасене, дозиращи помпи.

„Термоикономик” ЕООД предлага сервизно обслужване на помпени системи в региона на Югоизточна България на базата на споразумение за поддръжка. В сервиза ни могат да постъпят за диагностика, ремонт или профилактика всякакви помпени агрегати с марката GRUNDFOS. Разполагаме със сервизна тестова вана за изпробване на помпените агрегати и следене на параметрите с връзка към компютър. Налични са специализирани и общотехнически инструменти за ремонт.

Разполагаме с много налични резервни части. За резервни части, които не са в наличност в склада ни в Бургас използваме въздушен транспорт за бърза доставка от централния сервизен склад на GRUNDFOS в Айндховен, Холандия.

ПОРЪЧКА ЗА СЕРВИЗ

Моля попълнете поне задължителните полета, отбелязани с *

Данни на клиента:

Местоположение на системата:

Данни за продукта:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!